Midsommarhelgen i sin helhet.

Midsommarhelgen började ju i fredags med regn, men fortsatte desto trevligare och avslutades idag i riktig sommarvärme. Några bilder får illustrera hur de senaste två dagarna har sett ut.
 
 
På midsommardagen vaknade Josef och bara: "säg vad du vill ha till frukost så går jag och köper det". Jaha man tackar?! Det blev ciabatta med tomater och en riktigt god smoothie.
 
 
Eftersom midsommarafton blev lugn i år kunde jag fortsätta midsommardagen med en löptur. Satte av i skogen på Ormberget i den friskaste luften, det var ljuvligt.
 
 
Fick med mig sällskap för ovanlighetens skull (^ person som annars föredrar gymmet framför asfaltslöpning men som gärna hakar på när det vankas skogsmiljö)
 
 
Efter löpning och lunch landade vi i soffan och kollade på Bygglov. Vi varvar detta och Trafikpoliserna dessa veckor, känns somrigt av någon anledning.
 
 
Till middag blev det pad thai med MASSOR av koriander och jordnötter. Så jäkla gott.
 
 
Efter middagen frågade mina bröder om vi ville kolla på Sverige-matchen med dem, så vi traskade hem till mamma och gjorde det. Åt chips och dipp och min femtonåriga brorsa fick förklara en massa saker för mig, typ vilka som är stjärnspelare och vad offside innebär. Jag är ingen bollsportstjej om vi säger så, men det var faktiskt ovanligt kul att se matchen, åtminstone i engagerat sällskap.
 
 
Idag bar det av till Josefs familjs stuga, eftersom midsommarvädret inte tillät detta. Och SOM vi tog igen midsommarvädret. Jag parkerade mig längst ner på flytbryggan och låg där i fem timmar. 
 
 
Varvade Runner's world med...
 
 
... Agneta Pleijel. NJUTIGT.
 
 
Josef fixade som vanligt med tv-apparater och annat som behöver fixas i en sommarstuga. Jag hängde och skrattade med hans morfar som är den mest fantastiska 89-åring ni kan tänka er och stekte pannkakor till lunch, som sedan avnjöts i solen med grädde och blåbärssylt. Vid halv fem-tiden var vi så solstingiga att vi packade ihop allting och åkte hemåt, så nu är det soffläge på den här tjejen ska ni veta. Ska snart skära upp ett fruktfat med hallon, melon, kiwi och nektariner och förmodligen plöja ytterligare ett avsnitt av Trafikpoliserna. Och imorgon börjar min första riktiga sommarlovsvecka, utan något tråkigt inplanerat! HEJ LIVET.

0 kommentarer