Veckan efter examen.

Livet på sistone har varit rätt så rackarns härligt. Att numer vara ledig är en befrielse jag inte kan sätta ord på. Jo, det känns JÄKLIGT bra. Det enda jag väntar på nu är godkännande på mitt examensarbete, men sen kan jag verkligen koppla av.
 
 
I onsdags efter att alla genomfört sina opponeringar åt vi middag med (stora delar av) klassen för sista gången. Planer på en AW till hösten är redan satta i verket så jag hoppas att vi ses igen så att jag får höra hur det går för alla. Kul grej är att alla som fått jobb har fått det på olika skolor, så vi kommer inte att bli kollegor (än). Men våra vägar kommer nog att korsas ändå. (Ja just det, jag har fått jobb! Men eftersom jag inte skrivit på avtalet ännu vågar jag inte jinxa något så jag berättar mer om det nästa vecka...)

 
Jag åt en ljuvlig zucchiniburgare med pommes och tryffelaioli. Och så en Birra Moretti på det. Då är livet schyst.
 
 
Toppade med vaniljglass i kaffe och en kaffe på det. Jo, det blev lite mycket kaffe... 
 
 
I torsdags ville jag ta en promenad och det ville Jessica också. Tur för mig som fick en 10 gånger roligare promenix. Sedan satt vi ute i solen och åt vattenmelon och kakor.
 
 
Vattenmelonen följde med som ett tema till fredagen, där jag dukade upp ovan fruktfat efter en mysjogg i solen. Såg Operation Playa och kände mig helt utmattad, examensvecka och opponering är minsann inget man chillar sig igenom.
 
 
I lördags firade vi Ellens 25-årsdag hemma hos henne, med tacomiddag och rosé. Joråsåatte.
 
 
Och idag fick jag mig en dyr lärdom inför att jag åker till Riga på onsdag, glömde nämligen att mitt pass gått ut och fick hosta upp 980 spänn för en sån här rackare. Men det matchade min vissnande examensbukett i alla fall... 
1 kommentar
Karin

Vart åt ni? Såg ut att vara hur gott som helst!!

Svar: Taverna Gusto! ✌️
Rebecka