Veckans...

VECKANS BÄSTA: Att det är ljust ute fastän man går en promenad halv fem. Och att jag gjort bort 9 av 10 intervjuer till exjobbet, sista kvar nästa vecka om allt går som det ska. PEPP!VECKANS NYHET: Lärde mig att man kan se i väderappen hur kallt det känns ute. Jag är antagligen väldigt efter med detta, men...

VECKANS SÄMSTA: Åkte på någon konstig influensa efter gymmet i onsdags så har känt mig lite ur spel sedan dess vilket ju alltid är sämst, men hoppas på att känna mig 100 igen imorgon.

VECKANS ROLIGASTE: Det blev en del skratt på jobbet idag när mina kollegor skulle filma med green screen.

VECKANS YTLIGA: Det är väl alla klädinköp jag gjort. I övrigt känner jag mig riktigt trist just nu, hatar denna period på året. Huden, håret, allt känns trött...
 
 
VECKANS FUNDERING: Vad jag ska köpa till Josef i födelsedagspresent... Men idag kom jag på det och hoppas att det blir bra.

JUST NU: Sitter jag i soffan och väntar på att Anammas formbara färs <3 ska tina. Ska göra grekiska biffar. Den här produkten har ju blivit upphaussad ja jävlar i vegangrupper på Facebook och det är den banne mig värd. Livets färs när man levt två år utan biffar, pannbiff, köttfärslimpa och annat.
 
 
HELGENS PLANER: Ikväll ska jag bara laga middag och så är det visst avgörande hockey som det ska kollas på i detta hushåll. Tänkte duka upp framför tv:n och vara en schyst partner (jag får trots allt rättigheterna till tv:n när det är final i Bachelor och annat viktigt). Resten av helgen är oplanerad, hade tänkt åka skidor men jag tror att det beror på vädret. Jag gillar inte att åka slalom när temperaturen ligger runt nollan och det blir isigt i backarna och ser att det lovas plusgrader. Sedan är jag lite bortskämd om vill gärna ha sol också om vi ska åka iväg :))). Annars blir det kanske att åka skridskor eller längdskidor. Är även sugen på att gå på bio. Vi får se helt enkelt.
0 kommentarer

När våren flyttade in i min garderob.Nej men kolla vilken härlig blomsterkavalkad som flyttat in i min garderob! Tre av fyra fynd dessutom, två som jag fyndade på rea under en shoppingrunda på stan med Jessica igår och en som jag klickade hem häromveckan. Jag är så grymt ruttad på att reafynda, blir väl så när man är student. Men det är inte mig emot.


Det första plagget är en blus från H&M som jag tycker är så vårig och fin. Passar typ till allt och jag blir glad av mönstret, det räcker för mig. Mer vardagsglädje!


Här har vi ännu ett H&M-fynd - en magisk historia som jag fick köpa för 100 pix eftersom "hyskan" till skärpet var trasig. En riktig dröm om ni frågar mig.

 
En tredje fantastisk klänning som kommer bli så fin när jag är brun. Vilket det antagligen är ett bra tag kvar till, men man måste väl hålla hoppet levande...Till sist en blus från Other stories rea, i ett fint tunt material och ett magiskt mönster. Känner typ harmoni när jag kollar på den? 

Idag sken solen när jag åkte hem från en skola där jag gjort intervjuer till exjobbet. Att se solen ger mig så mycket energi. Trots detta hann jag inte ut på en löprunda innan den försvann så nu beger jag mig i stället till gymmet. Tänkte riva av 30/30-intervaller och förhoppningsvis släppa på lite stress som jag vill bli av med. Tanka ny energi och sedan ta en lång dusch, lägga ansiktsmask och sova tidigt. Med det sagt bestämmer vi att våren är på väg, tycker jag. Så har vi något att se fram emot! 
0 kommentarer

Ja nu är det helg minsann.


Min dag sedan igår: hektisk. När jag skulle börja med plugget på morgonen kraschade min dator. Ni vet den jag spillde vatten över för en månad sen och som överlevde det? NU plötsligt bestämde den sig för att ge upp. Googlade runt och alla forumproffs sa att det var kört, att om hårddisken är trasig är det bara att kasta in handduken. Fick huvudvärk av allt googlande efter lösningar. Visste ni att det kan kosta 8000 spänn att rädda en trasig hårddisk? Galet. Men jag var ju tvungen att ta bussen till skolan ändå, sitta på handledningsseminarium och svettas av tanken på att alla mina dokument och bilder gått förlorade. Hela kvällen igår panik. Hela morgonen idag panik. Tog mig iväg och lunchade med Ellen och fick tänka på annat innan jag mötte upp Josef och han hjälpte mig att styra upp det hela. Köpte ny hårddisk som han installerade, sparade ner allting som mirakulöst nog fanns kvar på min gamla hårddisk och nu är min gamla dator som ny igen. Att man är tillsammans med en superhjälte ändå, hade aldrig klarat detta själv... Och den här rackarns datorn som tagit år och dagar på sig att starta upp startar nu på mindre än 10 sekunder. Mina bilder ligger på en extern hårddisk och den kommer att användas flitigt framöver vill jag lova, aldrig mer denna stress som jag haft i två dagar över att allt är borta.

Helgens planer blir tyvärr i första hand att ta ikapp det skrivande som jag gått miste om igår och idag, men det kan jag leva med. Att man kan bli så glad för lite fungerande teknik? Ja men låt en kvinna leva. Nu tar vi helg, eller hur. Ha en fin en!
0 kommentarer