När våren flyttade in i min garderob.Nej men kolla vilken härlig blomsterkavalkad som flyttat in i min garderob! Tre av fyra fynd dessutom, två som jag fyndade på rea under en shoppingrunda på stan med Jessica igår och en som jag klickade hem häromveckan. Jag är så grymt ruttad på att reafynda, blir väl så när man är student. Men det är inte mig emot.


Det första plagget är en blus från H&M som jag tycker är så vårig och fin. Passar typ till allt och jag blir glad av mönstret, det räcker för mig. Mer vardagsglädje!


Här har vi ännu ett H&M-fynd - en magisk historia som jag fick köpa för 100 pix eftersom "hyskan" till skärpet var trasig. En riktig dröm om ni frågar mig.

 
En tredje fantastisk klänning som kommer bli så fin när jag är brun. Vilket det antagligen är ett bra tag kvar till, men man måste väl hålla hoppet levande...Till sist en blus från Other stories rea, i ett fint tunt material och ett magiskt mönster. Känner typ harmoni när jag kollar på den? 

Idag sken solen när jag åkte hem från en skola där jag gjort intervjuer till exjobbet. Att se solen ger mig så mycket energi. Trots detta hann jag inte ut på en löprunda innan den försvann så nu beger jag mig i stället till gymmet. Tänkte riva av 30/30-intervaller och förhoppningsvis släppa på lite stress som jag vill bli av med. Tanka ny energi och sedan ta en lång dusch, lägga ansiktsmask och sova tidigt. Med det sagt bestämmer vi att våren är på väg, tycker jag. Så har vi något att se fram emot! 
0 kommentarer