Olivträd.


Idag var det dags att kasta ut den hemska monsteran som vuxit som ogräs bredvid vår tv-bänk och på eftermiddagen åkte jag och Josef därför till Blomsterlandet för att köpa en ny växt. Vi kom hem med ett olivträd som ju helst ska stå utomhus, men eftersom vi har ett riktigt gött söderläge på vår lägenhet (fråga alla som varit hemma hos mig hur SVETTIG man blir här inne) så testar vi och ser hur den klarar sig. Fint blev det i alla fall, fast jag skulle vilja byta ut de gröna remmarna runt stammen, så ska fixa det. Dessutom köpte vi hem en annan grej också, men den måste pyntas lite innan jag kan visa den för er. Fortsättning följer... 

Till middag blev det burgare på Anammas formbara färs och HERREGUD ni måste testa detta (inspirerat av recept från matgurun Jävligt gott). 1. Tina den formbara färsen. 2. Finhacka en gul lök och en vitlök och rör ned bbq-sås, sojasås, paprikapulver, salt och svartpeppar. 3. Blanda ihop och stek till biffar. 4. Servera med picklad rödlök, saltgurka, tomat, ett krispigt salladsblad och tryffelmajo i ett briochebröd med sötpotatis på sidan. Det är fasen den godaste burgaren jag lagat, med eller utan kött, i detta 23-åriga liv. HEJ!
0 kommentarer