Veckans...

VECKANS BÄSTA: Att det är ljust ute fastän man går en promenad halv fem. Och att jag gjort bort 9 av 10 intervjuer till exjobbet, sista kvar nästa vecka om allt går som det ska. PEPP!VECKANS NYHET: Lärde mig att man kan se i väderappen hur kallt det känns ute. Jag är antagligen väldigt efter med detta, men...

VECKANS SÄMSTA: Åkte på någon konstig influensa efter gymmet i onsdags så har känt mig lite ur spel sedan dess vilket ju alltid är sämst, men hoppas på att känna mig 100 igen imorgon.

VECKANS ROLIGASTE: Det blev en del skratt på jobbet idag när mina kollegor skulle filma med green screen.

VECKANS YTLIGA: Det är väl alla klädinköp jag gjort. I övrigt känner jag mig riktigt trist just nu, hatar denna period på året. Huden, håret, allt känns trött...
 
 
VECKANS FUNDERING: Vad jag ska köpa till Josef i födelsedagspresent... Men idag kom jag på det och hoppas att det blir bra.

JUST NU: Sitter jag i soffan och väntar på att Anammas formbara färs <3 ska tina. Ska göra grekiska biffar. Den här produkten har ju blivit upphaussad ja jävlar i vegangrupper på Facebook och det är den banne mig värd. Livets färs när man levt två år utan biffar, pannbiff, köttfärslimpa och annat.
 
 
HELGENS PLANER: Ikväll ska jag bara laga middag och så är det visst avgörande hockey som det ska kollas på i detta hushåll. Tänkte duka upp framför tv:n och vara en schyst partner (jag får trots allt rättigheterna till tv:n när det är final i Bachelor och annat viktigt). Resten av helgen är oplanerad, hade tänkt åka skidor men jag tror att det beror på vädret. Jag gillar inte att åka slalom när temperaturen ligger runt nollan och det blir isigt i backarna och ser att det lovas plusgrader. Sedan är jag lite bortskämd om vill gärna ha sol också om vi ska åka iväg :))). Annars blir det kanske att åka skridskor eller längdskidor. Är även sugen på att gå på bio. Vi får se helt enkelt.
0 kommentarer