Fyra onsdagsbilder.

 
Onsdag idag! Som ni kan se.
 
 
Jag har hämtat ut min nummerlapp inför Scaniamilen. 
 

Sedan gick jag på examenslunch tillsammans med några klasskompisar. Det var Luleå kommun som bjöd oss lärarstudenter och vi fick dessutom med oss en liten presentpåse och en finfin bukett som en tidig examenspresent.
 
 
När jag kom hem var det (är fortfarande) klarblå himmel och varmt ute. Jag skyndade mig att hoppa i löparkläderna och köra ett sista fartlekspass innan ovan nämnda lopp. När jag var klar gick jag över till mamma och passade på att kräma ur en halvtimme i solen på deras balkong. Nu är jag hemma och läser uppsatsen jag ska opponera på, tvättar, har precis ätit linslasagne till middag och funderar på att dra ett varv med dammsugaren. Känner mig så där äckligt produktiv och det ska man väl ta tillvara. Hoppas att du har en fantastisk onsdag!
0 kommentarer

Blev frisk osv.

 
Hej! Jag blev frisk igen. Tänk vad fort man glömmer en rackarns förkylning. Redan i torsdags, medan jag fortfarande var täppt och hostade lungorna ur mig, drog jag på mig sommarklänning och gick över till mamma. De skulle grilla och äta ute i kvällssolen och det kunde jag inte missa. 
 
 
Efter middagen gick jag hem och åt glass för att lindra halsontet (citronsorbet med nektariner, mmm) och kollade på Louis Theroux-dokumentärer på SVT. Titeln är ju inte stark, låter som tidernas torraste program, men innehållet är riktigt bra.
 
 
Jag och Josef har hängt i Södra hamn och solat.
 
 
En dag fick jag lust att äta frukost till lunch. So I did. Frukost upphöjt till 10 då. 
 
 
Och så en cappu på det.
 
 
Har jobbat i en åk 2 som fortfarande hade kvar svarta tavlan och kritor...
 
 
I fredags tog vi bussen in till stan och kollade på de äldre elevernas skolmusikal. Några av "mina" VFU-elever var med, fick nästan en tår i ögat. Ett sant nöje att få betalt för i alla fall!
 
 
På lördagen mötte jag upp Jessica på stan och köpte glass. Mmm.
 
 
Och på kvällen tog jag och Josef en lång cykeltur. Sommarhimlar är ju overkliga.
 
 
Origins out of trouble 10 minute mask, vänligen hjälp mig att få bort den GIGANTISKA finnen i pannan inför min examen på fredag.
 
 
Till sist det som värmt mitt hjärta mest idag, när jag efter tre dagar i ovan nämnda åk 2 avslutar dagen och en av pojkarna som kämpar mest med skrivandet kommer fram med ett hopvikt A4 och viskar "den här ska du ha fröken!". Okejrå. <3 

0 kommentarer

Bomberjacka och förkylningsdipp.

Första riktiga sommarvärmen har anlänt, jag har planerat att springa mitt första millopp nästa helg och första inlämning för exjobbet närmar sig. Tror ni inte fasen då att min kropp ska angripas av tidernas förkylning? Så irriterande och samtidigt helt logiskt eftersom stress väl är bland det sämsta för immunförsvaret. Så idag, medan jag ser en kille cykla förbi utanför min lägenhet med shorts och t-shirt, medan Josef dricker kaffe ute i solen med vänner innan jobbet, medan två kids äter glass utanför grannhusets port och medan jag kan se genom fönstret att isen gått helt nu nere i hamnen nära oss, så sitter jag inne och har frossa under en filt framför Brooklyn nine-nine. Jag började faktiskt kurera mig redan igår i förebyggande syfte, men det är någonting med min kropp som gör att jag liksom alltid måste bli helt knockad av förkylningar innan jag blir av med dem. Jag kommer liksom inte undan med lite snuva. Ja vadå, låt en kvinna gnälla lite. Det kommer väl fler sommardagar (som det ju inte gjorde förra året...).
 

På tal om sommar så har jag köpt en jacka för vår/sena sommarkvällar som jag tycker är så himla fin! Marinbå i bombermodell från Ellos. Jag gillar att när man stänger den så syns inga detaljer (första bilden), och sedan när man öppnar den ser den ut som på andra bilden. Gillar även den tydliga mudden. Kanske kommer en bild när jag har den på mig här någon dag när jag inte skrotar runt i feberoutfit. Hoppas verkligen att du som läser detta får en härlig dag! Alltså, jag menar det verkligen. Njut för mig också.
0 kommentarer