Blev frisk osv.

 
Hej! Jag blev frisk igen. Tänk vad fort man glömmer en rackarns förkylning. Redan i torsdags, medan jag fortfarande var täppt och hostade lungorna ur mig, drog jag på mig sommarklänning och gick över till mamma. De skulle grilla och äta ute i kvällssolen och det kunde jag inte missa. 
 
 
Efter middagen gick jag hem och åt glass för att lindra halsontet (citronsorbet med nektariner, mmm) och kollade på Louis Theroux-dokumentärer på SVT. Titeln är ju inte stark, låter som tidernas torraste program, men innehållet är riktigt bra.
 
 
Jag och Josef har hängt i Södra hamn och solat.
 
 
En dag fick jag lust att äta frukost till lunch. So I did. Frukost upphöjt till 10 då. 
 
 
Och så en cappu på det.
 
 
Har jobbat i en åk 2 som fortfarande hade kvar svarta tavlan och kritor...
 
 
I fredags tog vi bussen in till stan och kollade på de äldre elevernas skolmusikal. Några av "mina" VFU-elever var med, fick nästan en tår i ögat. Ett sant nöje att få betalt för i alla fall!
 
 
På lördagen mötte jag upp Jessica på stan och köpte glass. Mmm.
 
 
Och på kvällen tog jag och Josef en lång cykeltur. Sommarhimlar är ju overkliga.
 
 
Origins out of trouble 10 minute mask, vänligen hjälp mig att få bort den GIGANTISKA finnen i pannan inför min examen på fredag.
 
 
Till sist det som värmt mitt hjärta mest idag, när jag efter tre dagar i ovan nämnda åk 2 avslutar dagen och en av pojkarna som kämpar mest med skrivandet kommer fram med ett hopvikt A4 och viskar "den här ska du ha fröken!". Okejrå. <3 

0 kommentarer