Fyra e-böcker jag vill läsa inom kort.

 
Det är nog ungefär ett år sedan jag förra gången skaffade ett abonnemang på Bookbeat. Då med syfte att lyssna på ljudböcker, vilket jag ganska snabbt insåg inte var min grej. Jag tror att min hörförståelse är ganska kass, haha? Har så lätt att flyga iväg i tanken när jag ska lyssna på någonting, och det funkar inte riktigt när man ska fatta handlingen i en bok. Däremot har jag på senare tid lånat ett par e-böcker på bibblan, och bestämde mig därför för att signa Bookbeat på nytt - men för att läsa e-böcker istället. Så smidigt att kunna ta med plattan överallt, man behöver inte ha någon bra belysning, kan enkelt läsa på bussen etc. Hur bra som helst! Jag ska i alla fall testa och se om det är värt pengarna... 
 
 
Vegetarianen av Han Kang har jag varit lite nyfiken på, men inte så pass att jag köpt den. Nu kan jag ju testa och sluta läsa om jag inte gillar. Win-win.
 
 
Yaa Gyasis Vända hem är ju en kritikerrosad roman som jag också haft på min att läsa-lista, bara inte hunnit ta mig för. Nu ska det bli av.
 
 
Ingen jämfört med dig har jag läst två positiva recensioner av och det låter som en bok jag måste läsa.
 
 
Till sist snubblade jag över denna bok imorse, det är vad jag förstår en relationsroman och sånt brukar falla mig i smaken. Även SÅ snyggt omslag? Detta är väl nackdelen med e-böcker, denna bok hade jag gärna haft i min fysiska bokhylla. Otroligt lyxigt att ha ett halvt bibliotek i plattan i alla fall, jag går bananas här bland alla titlar och detta är bara ett urval av det jag är taggad på att läsa. Bäst att sätta igång direkt, tänker jag. På återseende hörrninini.
0 kommentarer