Början av 2019.

 
Jahapp, vad har hänt senaste två veckorna då? Jo, jag har firat in 2019 och det blir nog ett bra år. Jag hoppas åtminstone det, om det nya året blir lika bra som nyåret i alla fall! Ett riktigt trevligt nyårsfirande blev det nämligen.
 
Har också promenerat runt sjön med Ida, börjat jobba och gått på digitaliseringsmässa (bäst av allt för alla som är invigda i skolvärlden: Micke Hermanssons förläsning om GOTD).
 
Och sedan kom eleverna. Uppstartsveckan med dem har varit toppen, kunde inte önskat mig en bättre skolstart. Vi har haft en ganska lugn vecka och mest skrattat tillsammans, åkt madrass och haft lite extra långa raster. Mjukstartat in det nya året. Men nu till veckan blir det andra bullar! Då kommer fröken med prov på vikingatiden och skrivande av faktatext *elakt skratt*. Nä, skojar. Det fixar de galant.
 
Sen kom helgen i alla fall och den har jag spenderat med Josef. Vi har båda varit helt slut efter första riktiga jobbveckan och igår åkte vi spark till Gråsjälören där vi åt våfflor. Igår kväll somnade jag 21.15 och sov till 08.30 imorse... Haha, starka partyvibbar. Imorse tog vi i alla fall längdskidorna och åkte till Ormberget där vi åkte 5.4 km, riktigt härligt (och tungt). Nu blir det hemmamys med tända ljus, jag ska läsa Pappaklausulen och tvätta. Förbereda inför den kommande veckan. Och vet ni vad? Jag är inte helt otaggad på en ny arbetsvecka. Jag tror att min 11 timmars-natt gjorde gott för mina krafter. Ha en fin söndageftermiddag du också!
0 kommentarer